Hoppa till sidans innehåll

Vårritten 2017


Vårritt 2017-04-08

Lördagen den 8:e April genomförde 22 ryttare årets vårritt. Det började med lite gråmulet väder då vi samlades för att under vår ciceron Bengt Björkman få färdvägen och dagens upplägg presenterat för oss.

Strax efter 10.00 gav vi oss av och skrittade ut längs Lidingövägen och vidare längs Valhallavägen ut mot Gärdet. Som alltid är det en särskild upplevelse att rida längs dessa fina gator. Väl ute på Gärdet blev det en kort galopp längs galoppslingan och en av dagens största behållningar var att höra den äldre kvinnan med rollator glatt utropa Härligt, Härligt!! när vi red förbi henne! Efter en slinga med både trav och galopp ute på Södra Djurgården möttes vi av den alltid leende Roland som hade dukat upp fikat som Stora Coop Danderyd vänligt bjöd oss på.

Efter gott fika så red vi vidare och provade även på ”Marsch, marsch” över ett fält där hästarna fick sträcka ut i full galopp. De som inte ville det red en annan väg. Vi red sedan ut över Djurgårdsbron där solen nu värmde oss och vidare upp genom diplomatstaden innan vi var åter på Ryttarstadion. En härlig dag och stort tack till alla inblandade som gör detta möjligt.

Uppdaterad: 02 MAJ 2017 08:51 Skribent: Jan Pallinder
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms FRK - Ridsport
Yvonne Frykfors, Lunda 28
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: 086643194
E-post: kansliet@stockholmsf...