Hoppa till sidans innehåll

Femte förjakten


Äntligen får vi lite tuffare väderförhållanden!

Det blåste snålblåst, det var snö i luften och solen lyste med sin frånvaro. Men det stoppade inte det tuffa jaktfältet från att erövra de vanliga hindren på Fisksjöäng inför en publik som var ungefär lika stor som jaktfältet.

Master Roger Johansen tillsammans med pikeurerna Anna Fagrell och Björn Beckman ledde jaktfältet vidare över några nya stockar vid fältet på väg till Universitetsfälten där både den vackra stocken och vattendiket hanterades. Vid just vattenhindret var det en av våra tuffa ryttare som ville stifta lite närmare bekantskap med vattnet. Vår vän fortsatte dock att rida men när det blev saftpaus så var det dags att rida mot Rolands ärtsoppa för att tina upp den, vid det laget, något stela kroppen.

Jaktfältet återkom, en man kort, till Fisksjöäng och där tog man sig över diverse hinder för att slutligen med en vacker frammarsch ställa upp och avtackas efter att ha avverkat en förjakt på 17 km varav drygt 8 km i galopp. Sedan fick alla som ville ärtsoppa, som dock inmundigades i ett rasande tempo då snöinslaget i regnet tilltog.

Vi känner oss laddade för Hubertus!

Jaktsektionen

Bild förstasidan: Femte förjakten leddes exemplariskt av Master Roger Johansen som hade pikeurer Anna Fagrell och Björn Beckman till hjälp och sedan det trygga ankaret Björn Färestad som Master of the Field.

Bild ovan: Vi var flera som inte kunde låta bli Rolands ärtsoppa, även om stoppet blev snabbt och effektivt.

Bild nedan: Vår egna P-vakt fick lite kaffe av Roland och Robban för att tina upp.

Uppdaterad: 30 OKT 2018 18:47 Skribent: Ingrid Hammarlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms FRK - Ridsport
Yvonne Frykfors, Lunda 28
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: 086643194
E-post: kansliet@stockholmsf...