Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Dianaritten 18 maj!


Diana och hennes följeslagare var drygt 20 till antalet när det begav sig ut i Pans marker. En fördubbling mot premiären men med samma Master Lotta Mantell, Master of the field Björn Färestad och kökarl Göran Enerstål medans pikörerna växlades av lite.

Denna lördag var det Apollo som sände sina strålar på Dianafältet och åskådargruppen. Det såg lite ut som Olympens boningar där det beridna sällskapet tog sig fram genom skogsstigar med små hinder, fält med stockar eller härliga galopper och vatten passerades i både diken och vadställen.

 

Det blev som en stor cirkel med Fisksjöäng med omnejd som inledning, efter samlingen på Ryttarstadion, för att följas med förflyttning till Universitetsängarna och därifrån slutas på Ryttarstadion och efter omhändertagande av hästarna den mytomspunna Roland som serverade olika anrättningar på grillen. Mest bestående av hamburgare eller vegoburgare och olika drycker samt kakor till kaffet.

För ”best turnout” var det kandidater med blommig blus eller flätad man som kämpade mot stilenlig slips. Segrande ur denna dust gick Björn Färestad, ni får gissa vad han vann för av tidigare nämnda alternativ och han donerade raskt det vackra priset till Lea. 
Speciellt omnämnande för publiken som hade skapat sig en förnämlig åskådarplats på den lilla stenhällen uppe i backen på Fisksjöäng.

/Johan Axelsson

 

Uppdaterad: 22 MAJ 2019 18:23 Skribent: Ingrid Hammarlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms FRK - Ridsport
Yvonne Frykfors, Lunda 28
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: 086643194
E-post: kansliet@stockholmsf...