Hoppa till sidans innehåll

Hindervård!


Hej Jaktkamrater,

Långfredagen detta år blev ej så lång och stillasittande som den kan vara. I solens ackompanjemang gav sig tre raska killar iväg mot Liljanskogen med två mål:

Se över lägre hinder som är tänkta för Dianaritten och börja vårda våra hinder så att vi får snygga och fälttävlansmässiga hinder.

Vi fokuserade på Fisksjöängsområdet och de lägre hindren är redo för Dianafältet den 4 maj. Rena och snygga och intakta. Vi går över fler gånger innan ritten men det ser bra ut.

När det kommer till hindervården så uppdagades det att trä älskar ”Roslagsmahogny”-blandning. Vi gav oss i kast med hindret som är närmast Rolands ärtsoppautdelning, men uppgiften blev oss övermäktig och blandning tog slut efter att vi kommit två tredjedelar. Vi blev dock sporrade av resultatet, som ni delvis ser på bilden och kommer att återvända till brottsplatsen för att fullborda vårt fina hinder. Vi återkommer med datum för detta så att alla som tycker detta är lika kul som vi får chansen.

Efter vårt hårda arbete var det fika vid vår stuga på Ryttis tillsammans med Hopp- och Dressyr-sektionerna.

En tuff dag som avnjöts på bästa sätt.

Om någon av våra jaktkamrater känner leverantörer av ingredienserna till Roslagsmahogny och därmed kan få ett reducerat pris är det ytterst tacksamt för oss då det kommer att gå åt en del under de kommande säsongerna.

Rid väl önskar Jaktsektionen SFK!

Johan Axelsson

 

Uppdaterad: 23 APR 2019 12:03 Skribent: Ingrid Hammarlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms FRK - Ridsport
Yvonne Frykfors, Lunda 28
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: 086643194
E-post: kansliet@stockholmsf...