Hoppa till sidans innehåll

Glöggritten 2017-12-17


Söndagen 17 december var det dags för SFKs årliga glöggritt. 13 ekipage samlades vid K1-banan för att rida ut. I täten red Lotta Mantell på Lotus och hon hade lagt upp dagens ritt med destination Södra Djurgården.

Innan vi kom ut på Gärdet passerades ett par byggarbetsplatser utan missöden. Vädret visade sig från sin bästa sida med sol och klarblå himmel. Väl ute på Gärdet blev det en skön galopp. Vi fortsatte i trav och galopp in på undanskymda stigar bakom Djurgårdens ridskola och vidare utefter Djurgårdskanalen.

Efter en knapp timme var vi framme vid glöggstoppet, där det serverades förfriskningar på vita dukar. Därefter följde den obligatoriska fotograferingen vid Rosendals slott. Sedan bar det av genom vackra Djurgården, i galopp genom solbelysta alléer, vidare genom ekskogarna förbi Skansen och i samlad tropp korsades Djurgårdsbron.

 

 

 

Genom stadens gator med julgransförsäljning och julrusch tog vi oss via Karlaplan och Valhallavägen till Lill-Jansskogens lugn. Tillbaka på Ryttarstadion önskade vi varandra en God Jul.

Tack alla för en toppentur och på återseende!

Uppdaterad: 09 MAJ 2018 09:46 Skribent: Jan Pallinder
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms FRK - Ridsport
Yvonne Frykfors, Lunda 28
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: 086643194
E-post: kansliet@stockholmsf...